3 dagen heerlijk Wandelen in Sauerland

Dit wandel arrangement is inclusief:

 • 2 Overnachtingen
 • 2x uitgebreide "Welcome the day" ontbijtbuffet
 • 1x Diner buffet of 3-gangen menu op de tweede avond
 • 1x lunch Pakket met Waldecker druppels
 • Een wandelkaart
 • Prijzen: € 159 p.p. voor een 2-persoonskamer
  € 199 p.p. voor een 1-persoonskamer
  € 179 p.p. voor een appartement
  € 199 p.p. voor een vrouwenkamer

  Prijzen hoofdseizoen: € 169 p.p. voor een 2-persoonskamer
  € 209 p.p. voor een 1-persoonskamer
  € 189 p.p. voor een appartement
  € 209 p.p. voor een vrouwenkamer

  Data hoofdseizoen: 19-11-2015 tot 21-11-2015
  05-02-2016 tot 08-02-2016
  25-03-2016 tot 27-03-2016
  05-05-2016 tot 07-05-2016
  13-05-2016 tot 15-05-2016
  25-05-2016 tot 28-05-2016
  30-09-2016 tot 02-10-2016

  De prijzen van dit arrangement zijn niet geldig van 21 tot en met 31 december 2015 en 21 tot en met 31 december 2016.

  Beleef en geniet en ontdek het Sauerland

   Het luxe hotel ligt direct naast het beroemde Residenzschloss, het slot waar Koningin Emma is geboren. Een arrangement waar cultuur, ontspanning en inspanning hand in hand gaan.

  Het hotel, kamers en faciliteiten

  In het luxe hotel ligt direct naast het beroemde Residenzschloss, het slot waar Koningin Emma is geboren.

  De kamers zijn allen voorzien van een bad, douche, toilet, televisie met sat-tv, radio, kluisje en minibar. Een deel van het historische slot is nu onderdeel van het sfeervolle hotel. Gastronomisch genieten kunt u hier in de hotel-restaurants Schlossgasthof en Remise. Voor een drankje bent u welkom in het avondlokaal Pluckers en de café-bar Orangerie.

  Geniet van de prachtige omgeving

  Niet alleen de stad zelf, ook de dorpjes bij Bad Arolsen zijn een bezoek waard. Delen van de gemeente zijn meer dan 700 jaar oud en hebben een romantische en historische sfeer. Dit is vooral in de oude stadskernen van Landau en Mengeringhausen goed te proeven. Een fascinerende bezienswaardigheid is de Landauer Waterkunst die sinds 1535 zorgt dat de bewoners in het bergstadje water hebben.

  Andere interessante attracties zijn het klooster in Volkhardinghausen en het speelgoedmuseum in Massenhausen.

  U kunt in de directe omgeving ideaal fietsen, wandelen, duiken, zweefvliegen, golfen, zeilen en waterskiën. Het meer de Twistesee ligt op 3 kilometer afstand van het hotel. Hier worden talloze watersportmogelijkheden geboden. U kunt boten huren en er is een strandbad en een waterski-kabelinstallatie.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • zwemmogelijkheden
  • huisdieren toegestaan
  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • lift
  • Receptie
  • Mindervalide kamers
  • Sauna
  • Beauty Center

  Onze partner

  Algemeen

  Welcome Hotel Bad Arolsen is eelcome Hotel Bad Arolsen is een modern hotel dat in het plaatsje Bad Arolsen tussen de groene glooiende heuvels van het Sauerland ligt. Dit hotel combineert het moderne comfort van het heden met de charme van het verleden.

  Het hotel

  In het luxe Welcome Hotel Bad Arolsen ligt direct naast het beroemde Residenzschloss, het slot waar Koningin Emma is geboren. In het uitgebreide en vernieuwde beauty- en wellness center komt u volledig tot rust. De kamers van het Welcome Hotel Bad Arolsen zijn allen voorzien van een bad, douche, toilet, televisie met sat-tv, radio, kluisje en minibar. Een deel van het historische slot is nu onderdeel van het sfeervolle Welcome Hotel Bad Arolsen.

  Faciliteiten

  Gastronomisch genieten kunt u in het Welcome Hotel Bad Arolsen in de hotel-restaurants Schlossgasthof en Remise. Voor een drankje bent u welkom in het avondlokaal Plückersen de café-bar Orangerie. Het uitgebreide beauty- en wellness center van het hotel biedt u een scala aan ontspanningsmogelijkheden; diverse massages, aromabaden, zwembad, sauna en een ontspanningsruimte. Verwen uzelf met een welverdiende beautybehandeling en ontspan na een heerlijke dag in de natuur in de hammam of zout kristallensauna.

  Omgeving

  Niet alleen de stad zelf, ook de dorpjes bij Bad Arolsen zijn een bezoek waard. Delen van de gemeente zijn meer dan 700 jaar oud en hebben een romantische en historische sfeer. Dit is vooral in de oude stadskernen van Landau en Mengeringhausen goed te proeven. Een fascinerende bezienswaardigheid is de Landauer Waterkunst die sinds 1535 zorgt dat de bewoners in het bergstadje water hebben. Andere interessante attracties zijn het klooster in Volkhardinghausen en het speelgoedmuseum in Massenhausen. U kunt in de directe omgeving ideaal fietsen, wandelen, duiken, zweefvliegen, golfen, zeilen en waterskiën. Het meer de Twistesee ligt op 3 kilometer afstand van het hotel. Hier worden talloze watersportmogelijkheden geboden. U kunt boten huren en er is een strandbad en een waterski-kabelinstallatie.