Actief groepsuitje in Sauerland

Bij dit Actieve groepsuitje in Sauerland is inbegrepen:

    • 2 uur durend Hoogteparcours-klim programma
    • Boogschieten
    • Lunch
    • GPS tocht
Prijs: € 68,00 per persoon.
Prijs geldig bij groepen vanaf 10 Personen.

De prijs van dit Actieve groepsuitje in Sauerland is geldig tot en met 31 december 2016.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Actief in de touwen, op de berg of in het bos

Klimmen in het Hoogteparcours, je laten abseilen van een 10 meter hoog platform, je eigen grenzen opzoeken tijdens de Pamperpole sprong, je mentale beheersing testen bij het Boogschieten of een gezellige en spannende wandeling door het Sauerland met een GPS. Dat is een kleine greep uit de mogelijkheden tijdens een actieve dag in het Sauerland. Niet bang zijn voor een beetje uitdaging en je zelf overgeven aan al en on-allerdaagse. Daar nodigen we u en uw groepsgenoten voor uit.

Klimmen in het Hoogteparcours, Boogschieten en GPS tour

Het programma bestaat uit 3 activiteiten: Klimmen in het Hoogteparcours, Boogschieten en GPS tour

Hoogteparcours Het hoogteparcours bevindt zich op een hoogte van 10 meter boven de grond. De schijnbaar eenvoudige obstakels, zoals het balanceren over een ronde houten balk, of het klimmen door een net, is opeens heel anders als je ondertussen beseft hoe hoog je boven de grond bent. Het doorlopen van dit parcours is spannend, leerzaam en avontuurlijk. Er zijn verschillende opstakels en opdrachten waarbij steeds klauterend naar de overkant moet worden gekomen. De deelnemers kunnen zichzelf - na een korte instructie - zelf zekeren.

Boogschieten Ridder of Indiaantje, wie heeft het vroeger niet gespeeld met eigengemaakte pijl en boog? Boogschieten is een leuke en een iets rustigere activiteit waarbij de kwaliteiten concentratie en precisie belangrijk zijn. Van onze instructeur leert u de basis beginsele van de boogschiettechniek. Daarna merkt u hoe snel u al echt gericht kunt schieten.
Boogschieten is spannend omdat je al snel ervaart hoe krachtig de pijl uw boog verlaat.

GPS schatzoeken

Eigen outdoorlocatie met mooie Berg-hut

Aktiv im Sauerland is een Duits bedrijf dat al 10 jaar activiteiten organiseert in het Hart van het Sauerland, vlak bij Winterberg. Wij beschikken over een eigen outdoorlocatie met onze eigen mooie Berg-hut: een gezellige eet- en drink gelegenheid. We hebben een grote parkeerplaats waar plek is voor 100 auto´s. We werken met Duits en Nederlands sprekende instructeurs zodat er geen taalverwarringen hoeven te ontstaan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

Sauerlanduitjes.nl

Algemeen

Actief zijn in het Sauerland - omringd door een prachtige natuurlijke bos en heuvel omgeving. Dat is waar het bij Sauerland om draait: Lekker actief in de buitenlucht te zijn, collega´s en teamleden dichter tot elkaar te brengen, elkaar beter leren kennen door middel van verassende, spannende en lustige activiteiten.

Faciliteiten

Onze evenementenlocatie bestaat uit een gezellige Berghut - met plaats tot 80 personen, ons eigen hoogte parcours (klimmen en klauteren op 10 meter boven de grond), boogschiet installatie. In de winter hebben we onze eigen ski-berg, waarop verschillende sneeuw events mogelijk zijn. Ook voor besloten gezelschappen.

Ligging: Sauerland

Op ca 3 uur rijden vanaf Utrecht bevind u zich echt in het buitenland, met bergen, witte vakwerkhuisjes en leistene daken. Het Sauerland staat bekend om haar heuvels, bossen en natuurlijke omgeving.

Schlossbergstrasse 33 - 59964 Medebach -Küstelberg

Omgeving

Onze outdoorlocatie ligt op 9 KM van Winterberg - een populair stadje dat de aandacht van veel nederlandse en duitse touristen trekt. Winterberg biedt voldoende keus in accommodatie in alle soorten en prijscategorieen. Grote accommodaties als Landal Greenparcs Winterberg en Centerparcs Hochsauerland zijn tevens beide op 10 minuten rijden gelegen.